Početna/

011/3131963; 011/3131974

Načini plaćanja

Ako ste se odlučili da nam ukažete poverenje i sa nama pođete na putovanje, mi ćemo se potruditi da vam izađemo u susret i dogovorimo koji su vama najlaksi načini plaćanja:

1.30% prilikom rezervacije, ostatak 70%, 15 dana pre početka putovanja.

2. Čekovima gradjana : 30% prilikom rezervacije (iznos od 50% bi trebalo da bude isplaćen pre početka putovanja), ostatak 50% čekovima u jednakim mesečnim ratama do decembra 2019. godine.

3. potrošačkim kreditom 12-24 meseca, na osnovu profakture koja mora biti realizovana 20 dana pred putovanje.

4. Administrativnom zabranom od plate - jednake mesečne rate sa isplatom 50% pre početka putovanja a ostatak do 15.12.2019. godine.

Opšti uslovi putovanja

Miomare plus d.o.o. radi kao subagent.Uz svako putovanje u zavisnosti od toga ko je organizator putovanja, važe Opšti uslovi putovanja datog organizatora.

OPŠTE USLOVE PUTOVANJA MOŽETE PREUZETI KLIKOM NA OVAJ TEKST

Putno zdravstveno osiguranje

U cenu naših aranžmana nije uključeno međunarodno putno zdrastveno osiguranje:

* Odnosi se na osiguranje i zdravstvenu asistenciju koja je potrebna u slučaju iznenadne bolesti osiguranika ili posledica nesrećnog slučaja za vreme boravka u inostranstvu, kao i uslugu hitnog prevoza u Srbiju

* Osiguranje podrazumeva putnu i pravnu asistenciju za slučaj nezgode za vreme boravka izvan zemlje prebivališta

U našoj agenciji možete obezbediti polisu putnog zdravstvenog osiguranja osiguravajuće kuće Milenijum, kao i objašnjenje kako da postupite ako se nađete u neželjenoj situaciji.

Korisne Informacije

Ukoliko putujete van grupe – automobilom, za ulazak u Grčku vam treba (vaučer - potvrda rezervacije). Za putovanje sopstvenim automobilom potrebno vam je:

-Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje,

- zeleni karton (Obavezan za ulazak na teritoriju republike Makedonije),

- ovlašćenje (ukoliko vi niste vlasnik vozila kojim putujete),